PV skripta: kaj in zakaj

Namen PV skripte je na enem mestu zbirati materiale, ki jih tekom svojega dela kot producent in izvajalec programov izobraževanja na področju pripovedovanja in kulturne animacije pripravlja ali zgolj uporablja KD Pripovedovalski Variete. 

 Vse objavljene materiale lahko uporabljate za namene dela z otroki; za ponovno objavo kateregakoli besedila s te strani vas prosimo, da se obrnete na info@pripovedovalskivariete.com. Za nekomercialno rabo je ob navedbi vira ter imena avtorjev in prevajalcev uporaba materialov brezplačna, za ostale rabe pa se dogovarjamo sproti glede na namen in način uporabe.

Če želite sami organizirati delavnico kulturne animacije ali pripovedovanja za otroke ali odrasle, ali če potrebujete kulturne animatorje oz. pripovedovalce v slovenskem ali tujem jeziku, prosimo pišite na info@pripovedovalskivariete.com.

PV Scripta je nastala v okviru projekta Mreža kulturnih animatorjev za otroke med Romi in pripadniki drugih narodnosti narodnosti, ki ga delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.